Tietoa minusta

Olen Kiia Baggström, 29 vuotta. Muutin Kirkkonummelle noin kolme vuotta sitten Lohjalta. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi Saksanpaimenkoiraa, vapaa-aikani kuluukin näiden parissa pääasiassa luonnossa liikkuen tai harrastusteni parissa.

Koulutustaustastani
Olen alkuperäiseltä koulutukseltani Vartija ja toiminut alalla 10 vuotta. Vuonna 2019 päätin vaihtaa alaa, jolloin hakeuduin hierontakoulu Atlakseen, opintojen aikana käsitys työskennellä hyvinvoinnin parissa vain vahvistui. Asiakaskohtaamiset ja ilo asiakkaiden kasvoilla löydettyämme helpotusta vaivoihin oli itselle korvaamaton. Hierontakoulusta valmistuttuani lähdin opiskelemaan Vierumäelle liikunnanohjausta. Liikunta on ollut itselle aina intohimoni ja kaikennäköistä onkin tullut kokeiltua. Halusin mahdollisimman kattavan tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siksi valitsin nämä alat, jotka halusin tulevaisuudessa yhdistää yrittäjyyteen. Koulutusten myötä nälkä vain kasvoi ja seuraavat opinnot ovatkin jo suunnitteilla.

Liikuntataustastani
Nuorempana harrastin kilpaurheilua yleisurheilussa ja ehkä vielä jonain päivänä saatan palatakin radalle, kuka tietää. Jalkapallo, nyrkkeily, judo sekä erilaiset tanssilajit kuuluvat myös omaan liikuntataustaani. Rakastan myös lumilautailu ja koulutin itseni lumilautailuohjaajaksi Rukalla vuonna 2020. Viimeisimpänä olen löytänyt itseni tankotanssin ja frisbeegolfin parista. Kuntosalitausta on kilpakausilta astin tuttua ja kuntosalilla vuosia on vierähtänyt noin 15 vuotta, löysin itseni myös ryhmäliikunnanparista noin kymmenen vuotta sitten ja sille tielle olenkin jäänyt. Toimin Kirkkonummen Liikuntakeskuksella ryhmäliikunnanohjaajana sekä Personal trainerina kuntosalin puolella. Minut saattaa myös löytää Kirkkonummen Liikuntakeskukselta kolistelemasta painoja itsekin. Työssäni minua motivoi eniten halu kehittyä ja kouluttautua sekä asiakkaiden onnistumiset!